KONUSUR FORUM | islami ilimler, dini ve genel kültür, edebiyat ve paylaşım ortamı

Tam Versiyon: HOŞGELDİN KARARSIZ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
şanslısın bazen her yeni üyeye böyle başlık açamıyoruz gözden kaçabiliyor.
hoşgeldin. umarım hayırlı olur.
:shy:

Teşekkür ederim :) HOşbulduuuuuuuuuummmmmmmmmm...
evet bizi tanımıyosan eğer ben forumun zuzusuyum
seni halen farketmeyen de tanış ı..
daha büssürü üyemiz var.
işte böyle
sen anlat bakalım
Memnun oldum ZUZU kardeş :) Ben de bu forumun kararsızı oluyorum artık :) Ayy heyacan yaptım ne anlatsam acaba :) Daha formu keşif çalışmalarım devam ediyor :)
Benim pc daha bu forma alışamadı:agla1 Biraz yavaş geliyor mesajlarım yoksaaaaaaaaaaammmmmmm ben çok hızlı yazarım :ok

Hamiş: Smiller çok hoşuma gitti :krag Ondan böyle bol bol kullanıyorum.. Görmemişin smile olmuş, tutmuş mesajının her yerinde kullanmış :yuppi
artık kararlı bi kararsız olmak istiyorsan konuşur forum u takip etmelisin :) (mute bu bir reklamdır acaba sakıncası var mıdır? yoksa komisyon bi yıldız daha koyarsın artık ismimin altına -beni de kendinize benzettiniz haa yıldız mıldız tööbeee-)

tanış Yazan:
hoşgeldin kararsız kardeş..yuvamıza...
nereden ???
:P

Hoşgördüm TANIŞ kardeş :) Nereden sorunuzu "hemşerim memleket nire?" olark yorumluyorum ve diyorum ki : Adanalıyım Allah'ın adamıyım:rolleyes:

zuzu Yazan:
artık kararlı bi kararsız olmak istiyorsan konuşur forum u takip etmelisin :) (mute bu bir reklamdır acaba sakıncası var mıdır? yoksa komisyon bi yıldız daha koyarsın artık ismimin altına -beni de kendinize benzettiniz haa yıldız mıldız tööbeee-)

İnşallah :) Takipteyim, herkes kendine dikkat etsin artık:poke

:)

Her Kardeş Adanalıyııııhhh :) Maşallah bizim hemşeriler Türkiye'nin dört biryanında zaten:)
abi adres vermişsin ya belki meyvelerini topluyosundur şuanda.
gıcık tanış:(
kıl tanış:(
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL