21-05-2007, 11:40
21-05-2007, 11:46
:shy:
Teşekkür ederim :) HOşbulduuuuuuuuuummmmmmmmmm...
Teşekkür ederim :) HOşbulduuuuuuuuuummmmmmmmmm...
21-05-2007, 11:48
evet bizi tanımıyosan eğer ben forumun zuzusuyum
seni halen farketmeyen de tanış ı..
daha büssürü üyemiz var.
işte böyle
sen anlat bakalım
seni halen farketmeyen de tanış ı..
daha büssürü üyemiz var.
işte böyle
sen anlat bakalım
21-05-2007, 11:53
Memnun oldum ZUZU kardeş :) Ben de bu forumun kararsızı oluyorum artık :) Ayy heyacan yaptım ne anlatsam acaba :) Daha formu keşif çalışmalarım devam ediyor :)
Benim pc daha bu forma alışamadı:agla1 Biraz yavaş geliyor mesajlarım yoksaaaaaaaaaaammmmmmm ben çok hızlı yazarım :ok
Hamiş: Smiller çok hoşuma gitti :krag Ondan böyle bol bol kullanıyorum.. Görmemişin smile olmuş, tutmuş mesajının her yerinde kullanmış :yuppi
Benim pc daha bu forma alışamadı:agla1 Biraz yavaş geliyor mesajlarım yoksaaaaaaaaaaammmmmmm ben çok hızlı yazarım :ok
Hamiş: Smiller çok hoşuma gitti :krag Ondan böyle bol bol kullanıyorum.. Görmemişin smile olmuş, tutmuş mesajının her yerinde kullanmış :yuppi
21-05-2007, 11:56
artık kararlı bi kararsız olmak istiyorsan konuşur forum u takip etmelisin :) (mute bu bir reklamdır acaba sakıncası var mıdır? yoksa komisyon bi yıldız daha koyarsın artık ismimin altına -beni de kendinize benzettiniz haa yıldız mıldız tööbeee-)
21-05-2007, 12:04
tanış Yazan:
hoşgeldin kararsız kardeş..yuvamıza...
nereden ???
:P
nereden ???
:P
Hoşgördüm TANIŞ kardeş :) Nereden sorunuzu "hemşerim memleket nire?" olark yorumluyorum ve diyorum ki : Adanalıyım Allah'ın adamıyım:rolleyes:
zuzu Yazan:
artık kararlı bi kararsız olmak istiyorsan konuşur forum u takip etmelisin :) (mute bu bir reklamdır acaba sakıncası var mıdır? yoksa komisyon bi yıldız daha koyarsın artık ismimin altına -beni de kendinize benzettiniz haa yıldız mıldız tööbeee-)
İnşallah :) Takipteyim, herkes kendine dikkat etsin artık:poke
21-05-2007, 12:15
:)
Her Kardeş Adanalıyııııhhh :) Maşallah bizim hemşeriler Türkiye'nin dört biryanında zaten:)
Her Kardeş Adanalıyııııhhh :) Maşallah bizim hemşeriler Türkiye'nin dört biryanında zaten:)
21-05-2007, 12:39
abi adres vermişsin ya belki meyvelerini topluyosundur şuanda.
21-05-2007, 13:48
gıcık tanış:(
21-05-2007, 13:59
kıl tanış:(